Paintball

2012_aprilis_kepek_10_20120407_1764961531A Szarkafészek közelében két lehetőség is akad játékra a paintballt kedvelőknek. A Zselic Paintball Szennán,  Toponáron és Homokszentgyörgyön, a Meistro Lovasklub Paintball Kaposváron várja remek pályákkal az érdeklődőket.

 

 

 

 

Zselic paintball

http://www.zselicpaintball.hu/

Több éves működésünk, nemzetközi rendezvényeink, versenytapasztalataink, és a nagyvolumenű játékokon való részvételeink, az ország legnagyobb szervezőivel való konzultációk segítettek abban, hogy mára eljussunk a paintballos rendezvények szervezésében, illetve a pályák kialakításában az országos átlagot meghaladó szintre. Erre a legjobb bizonyítékot a visszajáró játékosaink jelentik, akiknek igyekszünk folyamatosan a régi megszokott játékmódok, és terepviszonyok mellett mindig újabb, és újabb dolgokkal meglepetéseket okozni! Nekünk számít az, hogy minden játékos pozitív élményekkel távozzon tőlünk, és ezért igyekszünk a játékokat, szabályokat, kiszolgálást az igényekhez igazítani.
A szennai pályára minimum 8 fő, a homokszentgyörgyi pályára minimum 14 fő jelentkezhet, a maximum létszám 32 fő.

A játék szervezőjének aki 8-18 főt verbuvál a pálya- és a felszerelésbérlés ingyenes.

Aki 19-32 fős játékot szervez össze, annak a pálya és a felszerelés bérlése ingyenes, plusz ajándékba kap 300 db. festéklőszert.

2500 Ft/fõ a pálya és a felszerelés bérlése, ami tartalmazza az egész napos pályafoglalást, katonai védőruhát, kesztyűt, markert, maszkot, és korlátlan gázutánpótlást, valamint a hölgyeknek mellvédőt.
2000 Ft/fő a pálya és a felszerelés bérlése, ha saját ruhában veszel részt a játékban.

Saját felszereléssel és saját/hozott festéklőszerrel 3500 Ft/fő a belépő ára, és a Co2 töltés 400Ft/töltés áron vehető igénybe.
Azt a festékgolyót, amit nem nálunk vásároltál kizárólag a saját felszereléseddel használhatod.

12 Ft/db a lőszer ára, de ha 300 db-ot vagy annál többel lősz el, akkor 10Ft/db áron számítjuk fel neki mindet!

Airsoftos játék árai (saját felszereléssel) :

– homokszentgyörgyi pályán : 1500Ft/fő (a minimum létszám 20 fő)

– nagyobb létszámú játék esetén egyedi árakért telefonon lehet egyeztetni.

Kungli Gábor

Tel.: (HUN) +36 70/ 3319-102 (hétköznap csak 16 óra után érhető el)

Kungli Ferenc

Tel.: (HUN) +36 70/ 3319-057

Tel.: (ENG) +36 30/ 4972231

E-mail: zselicpaintball@gmail.com

A szennai pálya GPS koordinátái: N 46° 18′ 44.9″, E 17° 44′ 25.8″

A homokszentgyörgyi pályánk GPS koordinátái: N 46° 7′ 48.5″, E 17° 33′ 35″

A kaposvár-toponári pályánk GPS koordinátái: N 46°  24′ 05.7″ E 17° 49′ 45,6″

 

gelria2

 

Meistro Lovasklub Paintball

http://lovasklub.meistro.hu/szolgaltatasaink/20120626130151853898

Sokoldalú, aktív kikapcsolódást szeretnénk nyújtani baráti társaságok és munkahelyi csapatok számára egyaránt. Remek fő- vagy háttérprogramként szolgálnak a legkülönbözőbb vállalati alkalmak,csapatépítésről, családi napról, születésnapi partik, legénybúcsúk és más rendezvényre is. A különböző játékstílusok lehetővé teszik, hogy mindenki megmutathassa képességeit a stratégától az utolsó emberig folyó harcig. Kiegészítő szolgáltatásaink egész napossá teheti a színvonalas szórakozási lehetőséget: – lovaglás, röplabdázás, horgászat, bográcsozás, népi játékok, állatsimogató, focizás és sok más lehetőség igény szerint. Lovas tanyánkon büfé üzemel. Pályánk airsoft-ra is alkalmas.

Áraink:

– a paintball pálya és a felszerelés bérlése 2500 Ft/Fő

– a festék lőszer 12Ft/db

Akció: 8fő felett a szervezőnek elengedjük a pályadíjat.

 

2500 m2 pályánk folyamatosan fejlődik és bővül. Különböző fedezékek biztosítják  védelmedet a golyók elöl: abroncsok, faajtók, labirintus, vizesárok, farönkök … Öltözék: feltétlenül legyen kényelmes, könnyen tudj benne mozogni. A cipőd tartsa a bokád, mert itt nem aszfalton folyik a harc.

A harc előtt, ahogy megkapjátok a felszerelést, elmagyarázzuk annak használatát, és körbevezetünk a pályán.

A játékmester mindvégig figyelemmel kíséri a játékot. Bármilyen probléma, kérdés felmerül a játék közben, hozzá lehet fordulni.

A különböző játékmódok közül, amiket a játékmester a helyszínen ismertet, vagy amiket ti magatok találtok ki, hoztok magatokkal, tetszés szerint választhattok.

 

K_p_179_nagy

A paintball játék

Számos játékvariáció létezik, melyek közül a legalapvetőbb a következő: A két csapat a paintball pálya két ellenkező pontján áll fel, majd hangjelzésre elindulnak, hogy megpróbálják kiejteni az ellenfél játékosait. A győztes az a csapat lesz, amelynek játékosai előbb járnak sikerrel ezen a téren, vagy a forduló végén több játékosa marad fent a küzdőtéren.
Az alapváltozat variálható zászlóra, területvédelemre, épületvédelemre, a csapat egy tagjának védelmére koncentrálva, illetve egyéb fantáziadús módokon.

Érvényes találati felület
Deréktól fölfelé a törzs és a fej teljes területe ilyen felületnek számít. A vállak szélétől a karokat, a deréktól lefelé lévő területet, valamint a paintball puskát ért festékgolyó nem számít találatnak.
Akit az érvényes felületen eltalálnak, annak hangos kiáltással (kiestem, eltaláltak) tudatnia kell mindenkivel, hogy számára befejeződött a játék. Ezzel együtt fel kell emelnie paintball puskáját a feje fölé, és a lehető legrövidebb úton el kell hagynia a játékteret.
A kiesett játékosnak jelentkeznie kell a játékvezetőknél felszerelése ellenőrzése, és a következő játékra való felkészítése céljából.

A játékvezetők, segítők
Ők ügyelnek a küzdelem tisztaságára, a szabályok betartatására. A játék gördülékenysége érdekében fontos szavuk tiszteletben tartása, elfogadása.
Feladataik közé tartozik a meghibásodott fegyverek azonnali cseréje, javítása, tisztítása, illetve a festékgolyók pótlása is.

BIZTONSÁGI SZABÁLYOK

      A maszk használata
A legfontosabb, és testi épségünk szempontjából minden körülmények között betartandó biztonsági szabály a maszk állandó viselete. A maszkot levenni a játék eleje és vége közötti időszak teljes tartama alatt TILOS! (Minden játék hosszú hangjelzésre indul, a végét pedig szaggatott hang jelzi.)
A kiesett játékos a paintball pálya hátárán kívül, a játékvezetők mellett veheti le a maszkját, ahol már nem érheti találat.

     A paintball puska rendeltetésszerű használata
A fegyver csövének a játéktéren kívül mindig lefelé kell néznie!Tüzelni csak a játéktér határain belül lehet! Csak a játéktéren belül lehet a játékos ujja a ravaszon! A puska földön csúsztatása és dobálása tilos! A táron lévő zárófedőt csak a játékvezetők nyithatják ki és zárhatják be! Festékgolyót a földről felvenni, és a tárba visszahelyezni tilos, mivel az állaga már nem megfelelő a játékhoz, és a fegyvert is károsíthatja.

Meistro tanya
7400 Kaposvár, Keceli bejáró

Tel/Fax.:  82/424-381

e-mail: meistro@t-online.hu
Honlap: www.meistro.hu

Paintball: Ifj Meiszterics László: +3630/530-2748