SHOOTING Élménylőtér

ÉlménylőtérSHOOTING Élménylőtér Somogyaszaló

Nemcsak a fegyverrel már rendelkező sportlövőknek, vadászoknak, őrző-védő cégeknek és egyéb „fegyverforgatóknak” nyújtanak kulturált és minőségi lövészeti lehetőségeket, de a fegyvertartási engedéllyel nem rendelkező, ám a lövészet, mint különleges élményforrás iránt érdeklődők számára is.

 

 

Somogy megye első élménylőtere 2013. december 23-án nyílt meg Somogyaszalóban, és az év minden napján várja az érdeklődőket a kezdőktől a profi lövőkig. Az eddig eltelt időszak tapasztalatai alapján nem csak a környéken lakókat vonzza a lövészeti lehetőség, de jelentős számban keresnek minket a Balaton déli partján, vagy a megye egyéb üdülőkörzeteiben, kastélyokban pihenő üdülővendégek, turisták, vagy akár a megyén csak átutazó vendégek is. Mivel Balatonfenyvestől Siófokig, de a megye bármely egyéb pontjáról is egy óránál rövidebb idő alatt elérhető az Élménylőtér akár több útvonalon is, vendégeink elmondása szerint ennyi kocsikázást megér az itt megtapasztalható élmény. Örömünkre szolgál, hogy külföldi állampolgárok is előszeretettel választják lőterünket egy kis kikapcsolódásra.

28

30
Nemcsak a fegyverrel már rendelkező sportlövőknek, vadászoknak, őrző-védő cégeknek és egyéb „fegyverforgatóknak” nyújtunk kulturált és minőségi lövészeti lehetőségeket, de a fegyvertartási engedéllyel nem rendelkező, ám a lövészet, mint különleges élményforrás iránt érdeklődők számára is. Sőt, kifejezetten úgy alakítottuk ki a lehetőségeket, hogy mindenféle gyakorlat és előképzettség nélkül érkező kedves vendégeink már az első alkalommal is sikeres és eredményes lövészet résztvevői legyenek. Ennek elősegítése érdekében a lőtéren kiváló minőségű, elismert és közkedvelt fegyvereket (Glock, Browning, Feinwerkbau, Anschütz) használhatnak vendégeink. Korongdobó gépeink automaták és távirányításúak. Valamennyi precíziós puskánk, még a légpuskák is távcsővel szereltek. A céltárgyak kialakítása úgy történt, hogy azok között a kezdők és a professzionális lövők is megtalálják a számukra kihívást jelentő célt. Vendégeink visszajelzéseire alapozva folyamatosan bővítjük fegyverarzenálunkat, valamint újabb és újabb különleges céltárgyat tervezünk meg és állítunk be vendégeink számára.

home_landing

7452 Somogyaszaló, Pintér Major

http://www.elmeny-loter.hu/