Szarkafészek a tv-ben

A nyár elején forgatócsoport járt a Szarkafészekben. A Szerelmes földrajz sorozat egyik részében Bozsik Yvette neki kedves helyekre kalauzolva mesél magáról, múltjáról, terveiről. Így jutottak el hozzánk is, ahol a művésznő mindig szívesen látott barát és vendég. A film második felében látható az itt készült felvétel, beszélgetés.

Íme a teljes epizód:

https://www.mediaklikk.hu/video/szerelmes-foldrajz-a-videki-lany-bozsik-yvette-3/

Szerelmes földrajz A vidéki lány – Bozsik Yvette
26 perc
Bozsik Yvette táncművész, koreográfus, rendező így vezeti be a Szerelmes földrajz adását:
“Két csodálatos, fontos és meghatározó hely van most az életemben. Az egyik szülővárosom, Szolnok és környéke. Így Tápiószele, ahol gyermekkoromban nevelkedtem, ahol nagyszüleim éltek. A másik hely pedig, ahol mostanában rengeteget dolgozom és amely talán egy új élet kezdete: Kaposvár. És persze még ott van a környékén Kaposdada, ahol sokszor vagyok fiammal, Mirkóval és párommal, Iványi Marcell filmrendező-producerrel. Ő lesz az útitársam. Tíz éve dolgozunk és élünk együtt. Mindenben számíthatok rá. Olyan társ ő, aki emberileg és szakmailag is támaszom.

 

Készültek drón felvételek is, amikből összevág Marcell barátunk egy kis filmet, és amelyet közreadunk majd itt is. Addig is legyen egy rövidke rész a Szarkafészekről madártávlatból:

 

Válaszolhat