Kemencéző

Elkészült a kemencénk!

mi-es-a-kemence

 

Igény szerint falusi vendégasztal keretében vendégeinknek sütünk, főzünk (lehetőség szerint) helyi alapanyagokból ételeket, kenyeret. Előzetesen egyeztethetjük, hogy mikor és mi készüljön.

A másik lehetőség a kemencehasználat. A kemencét felfűtjük, eszközöket, tanácsokat biztosítunk a sütéshez. Jó lehetőség családi, baráti együttlétekhez.

sutotal-a-kemenceben

 

A következő ételekből lehet  válogatni a vendégasztalra:

  • Házi kenyér
  • Gyökérkenyér
  • Zöldséges nyúl barnasörben
  • Vörösboros kakas
  • Fokhagymás, szalonnás nyúlpecsenye fehérborban
  • Kemencés csülök
  • Fokhagymás sültoldalas
  • Szarkafészekben sült zöldséges feta
  • Rozmaringos sült zöldségek cseréptálban
  • Cserépedényben sült gerslis bab házikolbásszal
  • Cserépedényben sült karaj
  • Sörben ülő csirke

dscn1295