Falusi vendégházunk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Külön bejáratú falusi vendégházunk  5+4 fő pihenését biztosítja télen-nyáron, igény esetén további sátorhelyekkel, nagy terasszal. A vendégház öt fős  alsó szintjén 2 szobánk van, fürdőszobával, teljesen felszerelt konyhával, nagy “kiülős”terasszal. A 4 személyes tetőtérben, külön bejárattal 1 nagy szoba, fürdőszobával, nagy erkéllyel, ahonnan remek kilátás nyílik a tájra. Ideális együtt nyaralási lehetőség több generáció vagy baráti családok számára. Lehetőség van kemencézésre, bográcsozásra, grillezésre. A gyermekeknek utazó vendégágy, etetőszék, gyermekkád biztosítja a megszokott kényelmet. A házban műholdas tv, WI-FI áll rendelkezésre.

 

Áraink:

 

Felnőttek: 4.000.- Ft/fő/éj

Csak egy éjszakára: 5.000.- Ft/fő/éj, de minimum 10.000.- Ft

Gyermekek: 3.000.- Ft/fő/éj (0-12 éves korig)

Csak egy éjszakára: 4.000.- Ft/fő/éj

Üdülőhelyi díj nincs a településünkön!:-)

Hosszú hétvégére  minimum 2 éjszaka (ha 3 napos az ünnep) vagy 3 éjszaka (ha 4 napos az ünnep) foglalható.

Igény esetén reggeli  megoldható, előzetes megbeszélés alapján. Reggeli: 1,000.-Ft/fő/éj

Amit meg tud nálunk vásárolni az étkezéshez: tojás, házi füstölt áru.

Minőségi helyi borok, pálinkák beszerzésében is tudunk segíteni.

Ágyneműt, ágyneműhuzatot, törölközőt természetesen biztosítunk. A konyha felszereltsége: mikro, hűtőszekrény, kávéfőző, főzőlapok, edények, étkészlet, poharak, evőeszközök, egyszóval minden, amire szüksége lehet egy reggeli, ebéd vagy vacsora elkészítéséhez.

Foglalni e-mailben, telefonon vagy akár személyesen is lehet.

Egész évben fogadunk vendégeket!

Jurtaszállás

5 személyt (pótágyazható) tud fogadni,   kora nyártól külön fürdőházzal (fürdő+WC), felszerelt konyhával, fedett terasszal.

A jurtaszállás ára 10.000.-/éjszaka, függetlenül a vendégek számától.

Gazdaságunkban lehetőség van a következő tevékenységekre (szezontól függően): állatetetés, simogatás, fejés, legeltetés. sajtkészítés, sajtkóstoló, szörpkészítés, sétakocsikázás lovaskocsinkkal, pihenés, madárdalhallgatás, csillagoségbolt fürkészés.

Állataink:  Fanni a tehén,  Tündi a  csacsi,  Héra a kiscsacsi, Gizi a haflingi kanca – csikójával, Zsuzsika a csüngőhasú malac, nyúlfiak, baromfiak, kutyák, macskák. Gazdaságunkban   hagyományos tejtermékeket készítünk és árusítunk (szezonálisan): sajtot, túrót, tejfölt, vajat.

A Szarkafészek olyan szálláshely, ahová lovakkal is lehet érkezni: háromsoros villanypásztorral körülvett dús, árnyas legelő várja a hátasokat. (Bár most, hogy ezt így leírtam, akár lovaskocsis túráknak is ideális a hely, csak akkor nem a hátasoknak ideális, hanem a kocsisoknak.:-)A Zselic kiváló lovastúra célpont: enyhe lankák, emelkedők, gyönyörű erdők, puha, jól járható talaj. Széna, zab ellátás megoldható.

A közelben a következő programokat ajánljuk: fürdés a Petörke tó kellemes vizében, séta a festői Petörke völgyben, kirándulás a Zselicben, kerékpár túrák,  horgászat, lovaglás, lovasíjászat a Kassai völgyben, városnézés Kaposváron és még rengeteg egyéb lehetőség, amikről széleskörűbben a programajánlatok menüpont alatt olvashat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DSCN0462

DSCN0469

DSCN0459

DSCN0436

DSCN0445

DSCN0449

DSCN0451

DSCN0453

DSCN0457

DSCN0440

DSCN0442

 

A tetőtér:

 

DSCN0553

DSCN0554

DSCN0563

DSCN0570

 

DSCN0551

DSCN0548

DSCN0572

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jurtaszállás

5 személyt (pótágyazható) tud fogadni,   egyelőre kompromisszumokkal: a tetőtér fürdője lesz a jurtásoké, és az “etno-romkocsmában” kialakított ideiglenes tábori  konyhát, étkezőt tudják használni. A következő lépés a fürdőház elkészítése lesz a jurta közelében (mosdó, fürdő, wc), illetve egy komposzt wc szintén a közelében és egy közös nagy téli-nyári konyha-étkező az “etno-romkocsmában”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Szarkafészek logo-pajzs