+36 70 341 2017

Házirend

Célunk, hogy biztosítsuk az Ön kellemes pihenését és elkerüljük az esetleges félreértéseket, ezért szeretnénk, ha megismerkedne házirendünkkel!

A szálláshely és a berendezési tárgyak állagának, rendjének, tisztaságának fenntartása érdekében kérjük, tartózkodjanak minden olyan tevékenységtől, amelyet saját otthonukban sem tennének.

A foglalásnál feltételezhető, hogy Ön ismeri, és elfogadja ezt a házirendet, valamint, hogy az betartásra kerül.

Foglalás, előleg fizetés

A foglalás véglegesítéséhez a visszaigazolás után, a szállásdíj minimum 1 éjszakára eső részét 2 napon belül kérjük elutalni a megadott számlaszámra. Amennyiben ezen idő alatt nem érkezik meg a befizetés vagy a visszajelzésünkre nem reagálnak, úgy a foglalást töröljük és nem tartjuk tovább a lefoglalt napokat.

A foglaló megfizetése banki átutalással történhet a visszaigazoláskor megadott bankszámla számra. Az utalásnál kérjük, a közlemény rovatban feltüntetni a foglaló nevét és a foglalni kívánt dátumot.

Lemondás feltételei

Amennyiben a lefoglalt, visszaigazolt szállást az érkezés időpontja előtt minimum 31 nappal előbb lemondják, akkor a szállásdíj vagy a foglalóként megfizetett díj 90 %-a jár vissza. (átutalt összeg mínusz visszautalási és egyéb költségek)

A kevesebb, mint 31 nappal előbb lemondott és foglalózott / kifizetett szállásdíjat nem áll módunkban visszatéríteni, de 1 éven belül átfoglalható másik időpontra!

Ajándékutalvány

Vendégházunkban van lehetőség ajándékutalvány vásárlására is. Erről írásban és telefonon szívesen adunk bővebb tájékoztatást. Az utalvány készpénzre nem váltható.

További szabályok

Érkezéskor a vendég törvényileg köteles a szállásadónak átadni adatfelvétel miatt a személyes dokumentumait (útlevél vagy szemelyi igazolvány, lakcímkártya).

A szállásdíj fizetése távozás előtt történik. Ha valami miatt az Ön által előre lefoglalt időszak vége előtt távozik a szállásról, abban az esetben is köteles a lefoglalt éjszakák szállásdíját kifizetni.

A szállás az érkezés napján 15.00 és 20.00 között lehet elfoglalni. Ha később érkezne, késéséről kérjük, telefonon tájékoztasson minket! Ha ezt elmulasztja, megeshet, hogy nem tudjuk fogadni.

A távozás napján 10.00-ig kell elhagyni a szálláshelyet.

A szobákat a Vendégek tisztán, kitakarítva veszik át, amennyiben probléma merül fel a tisztasággal, kérjük jelezzék, utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Ottlétük alatt takarítást nem végzünk, csak külön kérésre.

Szobáinkban, apartmanban dohányozni tilos, csak az udvaron megengedett. (Elektromos cigarettára és IQOS-ra is vonatkozik!) A csikkeket kérjük, az erre a célra fenntartott hamutartókba szíveskedjenek eldobni!

Bármilyen meghibásodást észlel, kérjük azonnal, haladéktalanul jelezze a recepción, utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

A szobában felejtett értékeket 2 hónapig áll módunkban megőrizni, s amennyiben jelzik felénk a megadott időponton belül a megadott címre postázzuk.

 

A Szarkafészek Vendégházba nem hozható háziállat.

A szobákban hagyott személyes tárgyakért felelősséget nem vállalunk!

A vendég felelős a saját viselkedéséért a házban és annak környékén, az esetleges balesetért maga viseli a következményeket.

Kérjük, hogy figyeljenek a rendre, óvják a ház berendezését, és azokat ne vigyék ki a szobából (pl: törölköző, kispárna, takaró).

A bútorokat átrendezni kizárólag a tulajdonos beleegyezésével lehet.

A szobák elhagyásakor, kérjük zárják el a vizet, villanyt, csukják be az ablakot, és zárják be az ajtót!

A szobákba tilos bevinni bármiféle gyúlékony anyagot, eszközt!

A szállás területén okozott kárt a károkozó, vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni.

Vendégházunkban szelektíven gyűjtjük a hulladékot. Kérjük, a műanyagot, fémet és papírt az e célra kihelyezett kukába helyezzék.A keletkezett szemetüket, kérjük a kapunál elhelyezett nagy kommunális és szelektív kukába ürítsék.

Fenntartjuk a jogot a vendégkörünk megválogatására. Ittas állapotú, agresszív hajlamú vendégeket nem fogadunk!

A tulajdonos jogában áll lemondani a szállást, ha a vendég nem tartja be a házirendet és ha megbontja a békét.

A házirend megsértése esetén, a szállás lemondásra kerülhet. Ebben az esetben a vendégnek nem áll módunkban visszafizetni az esetlegesen fennmaradó napokat.

A szállás igénybevételével magától értetődik, hogy a vendég elolvasta, megértette és elfogadta a házirendben foglaltakat.

Amennyiben elégedettek a szállás szolgáltatásaival, kérjük írjanak véleményt online felületeinken.

Kellemes kikapcsolódást és jó pihenést kívánunk!

Lépjen kapcsolatba velünk!

10 + 9 =

A Küldés gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat.