Rólunk

140702_5531-035140702_5555-056

 

 

 

 

 

 

 

Nevünk Szarka Zsolt és Szarkáné Pintár Anita

2011 nyarán találtuk meg álmaink otthonát Dadán, 2012 nyarán vásároltuk meg, 2013 februárjában tudtunk véglegesen beköltözni.

Kisgazdaságunk 2013 márciusában indult, vendégházunk ugyanez év júliusában. Állataink: Barack és Szilva a tehenek, nyúlfiak, baromfiak, kutyák, macskák. Gazdaságunkban   hagyományos tejtermékeket készítünk (szezonálisan): sajtot, túrót, tejfölt, vajat.

A terv új életünkről jóval előbb született meg, kerestük a „helyet”, ahol megvalósíthatjuk. (A teljes történetet és az azóta történteket a blogunkon lehet olvasni: www.szarka-feszek.blogspot.com) A Balaton-felvidék indította be fantáziánkat, az Őrség tovább erősítette, a Zselic pedig realizálta. Kalandozásaink, kereséseink rendre a „de ez nem Dada” kifejezéssel értek véget, így eldőlt. Rabul ejtett minket a hely szépsége, szakralitása, csendes nyugalma, az itt lakók kedves invitálása. És a rengeteg lehetőség, amit e táj nyújtani tud: az állatoknak legelőt, a vendégeinknek tartalmas pihenőt, magunknak OTTHON-t és megélhetést.

 

Hát ide várunk mindenkit, aki szereti a természetet, a nyugalmat, a csendet, az állatokat, a tiszta levegőt, a kirándulásokat, a jó beszélgetéseket, a tábortüzet, a finom ízeket, a felejthetetlen illatokat, a hajnali csendet megtörő kakasszót, nagyanyáink ételeit, a nap érlelte gyümölcsök ízét és azok párlatait, szóval, aki szeret Isten tenyerén élni….

 

Szarkafészek

NTAK regisztrációs szám:
MA21030511